Vlaggen, beachvlaggen:
Bestand aanleveren als pdf, 1 op 1 opmaken + 2cm overlap voor de zoom (150x100cm -> 152x102cm), geen paskruizen, fonts omzetten in lettercontouren! Kleuren mogen opgemaakt worden in PMS. Vlaggen dienen te worden opgemaakt zoals ze moeten worden opgehangen. Bij een gewone vlag is dit meestal liggend en bij een baniervlag altijd staand.  Bij een gewone vlag komt altijd aan de linkerkant een zoom met boven een lusje en aan de onderkant een touw. Bij een baniervlag komt er aan de bovenkant een tunnelzoom voor de stok en langs de linkerkant lussen om aan de mast te bevestigen. Zie onze afbeeldingen op onze site onder het menu vlaggen. Zwart moet opgebouwd zijn uit 4 kleuren, CMY-25% en K-100%.
Datasheet in pdf met stramien voor het opmaken van beachvlaggen:    datasheet beachvlaggen
Hou deze stramien exact aan, de maat mag in geen geval veranderd tenzij deze in verhouding vergroot wordt!!
Beachvlaggen moeten in dit stramien worden opgemaakt anders worden ze niet geprint. De datasheet is opgemaakt op 10%, de juiste dpi waarde hierbij is 1000dpi zodat bij het opblazen naar 100% deze op 100dpi uitkomt!  Zorg ervoor dat eventuele tekst en/of logo's niet voorbij de zwarte lijn komt, anders zal dit in het stiksel terecht komen. Achtergrond wel door laten lopen tot de rode lijn.

Flyers en grote aantallen posters:
Dit is drukwerk en daarom hebben wij hiervoor 2mm overlap nodig, geen paskruizen. Teksten en afbeeldingen moeten minimaal 4mm van de rand staan ivm met het schoonsnijden van de flyers/posters! Bijv. een A4 moet opgemaakt worden op 21,2 x 29,9cm. Bestand moet 1 op 1 worden opgemaakt, CMYK, op 300 dpi. LET OP MET OVERPRINT, DIT MOET UIT STAAN.Anders worden teksten die gemaakt zijn met overprint niet afgedrukt!!! Wij kunnen dit niet checken dus zorg ervoor dat dit uit staat.  Het te gebruiken profiel voor flyers is ISOcoated V2 300 eci.    kleur kleurprofiel ISOcoated V2 300 eci
Dpi drukwerk: Flyers - 300 dpi   /   Posters - 150 dpi